Çocuklularınızla Kitap Okumaya Davet Ediyorum

Çocuklularınızla Kitap Okumaya Davet Ediyorum

Kütüphaneler haftası dolayısıyla Kırıkkale Belediye Başkanı Mehmet Saygılı Büyük Şehir Parkında düzenlenen etkinliğe katıldı.

A+ A-

Kütüphaneler haftası dolayısıyla Kırıkkale Belediye Başkanı Mehmet Saygılı Büyük Şehir Parkında düzenlenen etkinliğe katıldı. Etkinliğin ardından konuşma yapan Başkan Saygılı, “Çocuklularınızla kitap okumaya davet ediyorum” dedi.


SIFIR ATIK PROJESİNE DESTEK

Kütüphane Haftası, Türkiye'de 1964 yılından beri Mart ayının son Pazartesi günü ile başlayan hafta kutlanır. 28 Mart – 3 Nisan tarihleri “Kütüphane Haftası” etkinlikleri kapsamında miniklerde okuma alışkanlığını ve zevkini geliştirmek, kitap sevgisini artırmak amacıyla kutlamalar yapıldı. Anasınıfı öğrencilerinin katıldığı etkinlikte Belediye Başkanı Mehmet Saygılı çocuklar ile birlikte boyama yaptı. Boyamanın ardından çocuklara sıfır atık projesi kapsamında yapılan kumbaraları hediye etti. Düzenlenen etkinliğini ardından çocuklar ile hatıra fotoğrafı çekinen Belediye Başkanı Mehmet Saygılı, burada yaptığı açıklamada, “28 Mart 3 Nisan Kütüphaneler haftası kapmasında belediye olarak çocuklarımıza kütüphane alışkanlığı kazandırma için etkinlik düzenledik. Çocuklarımız ile birlikte kütüphanemizi ziyaret ederek boyama yaptık. Geleceğimizin teminatı çocuklarımıza kitap okuma alışkanlığı kazandırmak için belediye olarak çalışmalar yapıyoruz. Burada çocuklarımıza sıfır atıktan yapılan kumbaralar hediye ettik.” İfadelerini kulandı.

KİTAP OKUMANIN ÖNEMİ

 MESAJINI VERDİKBelediye Başkanı Mehmet Saygılı ile vakit geçiren minikler renkli görüntülere yer verdi. Etkinliğe katılan öğretmen ve veliler Belediye Başkanı Mehmet Saygılı’ya teşekkür ederek hatıra fotoğrafı çekindiler. Saygılı haftanın anlam ve önemine istinaden sosyal medya hesabından ise şu ifadelere yer verdi: “Kütüphane Haftası dolayısıyla Şehir Parkımızda bulunan Kütüphanemizde çocuklarımızla birlikte “kitap okumanın öneminin” mesajını verdik. Kitap kurdu çocuklarımızla resim boyayıp, sıfır atık kapsamında geri dönüşümden hazırlanan kitap kumbara hediye ettik.”

Kırıkkale Haber, Kırıkkale, Kırıkkale Haberleri, Kırıkkale Canlı Yayın, Kırıkkale Son dakika, Kırıkkale, 


Bu haber toplam 719 defa okunmuştur